Fokuser på jobben din som er å selge ditt/dine produkter. 

Overlat nettbutikken med drift, vedlikehold, sikkerhet, oppdateringer og alt det tekniske til oss. 

Gratis nettbutikk etter prinsippet «no cure no pay!».

Du får komplett nettbutikk etter prinsippet No cure, No pay!

Du har full kontroll over egne kunder og bestillinger, inntekter, provisjoner i visshet om at når en ordre foreligger så er den allerede betalt av kundene. 

Inndriving av pengene fra kunder gjøres gjennom ProTorget automatisk, og utbetales dere minus provisjon etter faste intervaller for eks. daglig, ukentlig eller pr. måned avhengig av omsetning.

Du får ditt eget «Domene» og butikk navn

Du legger inn ditt ønskede navn på butikken din og dette blir da ditt domene hvor alle dine produkter listes opp. 

Egen nettbutikk som om Finn.no og Amazon.com ble kombinert!

I motsetning til Finn og Amazon slipper du å betale for å annonsere. Derved har du ingen risiko om du er en liten bedrift eller i oppstartfase hvor likviditeten gjerne er svak. Alt er provisjonsbasert og så lenge du tjener penger vil også vi tjene penger. Felles interesse for business er ofte det beste.

Transaksjonskostnader inkludert for bedrifter

Alle gebyrer, avgifter og transaksjonskostnader for bedrifter.

Både betalingsløsninger og bankene skal tjene på nettbutikker. Disse er ofte kompliserte og tidkrevende å sette opp. Vi har ordnet alt dette for deg og transaksjonskostnadene dekker vi gjennom avtalte provisjon.

Full oversikt i et enkelt styrepanel

Her har du både full oversikt over og styrer dine egne produkter, ordrer, kundehenvendelser, salgsbetingelser, frakt, provisjoner og fortjeneste. Periodens opptjente saldo er blikkfanget. Full kontroll er en god følelse.

Her legger du inn egne produkter enten de er fysiske, nedlastbare eller virtuelle. Du legger på kategorier og stikkord, samt komplett lagerstyring og pakkesporing for kunder ved utsendelse.

Fast provisjon

Provisjonen avtales og er avhengig av hva slags produkter du har og hva vi kan forvente av omsetning fra deg. Ut fra dine opplysninger enten du er privatperson, enkeltpersonforetak eller registrert AS vil vi fastsette vår provisjon for å selge dine produkter gjennom ProTorget.

Selger du dine produkter til en forhandler legger han gjerne på 40-80% avhengig av produkt og bransje, for å kunne selge med fortjeneste.

Vår provisjonen vil ligge i området 8,5% – 20% av omsetning eks. mva. Så her er det faktisk mulig for deg å øke prisen din.

Ta kontakt med oss så tar vi en prat om din situasjon. Du kan også registrere deg og begynne å legge inn produkter umiddelbart hvis du ønsker. Standard provisjon uten avtale er 20%.

*) Transaksjonskostnader tilkommer. Se prislisten.

Registreringsskjema

Kontodetaljer

Bedrift

Privatperson

Fokuser på jobben din som er å selge dine produkter. Overlat drift, vedlikehold, sikkerhet, oppdateringer og alt det tekniske til oss. Gratis nettbutikk etter prinsippet «no cure no pay!».

Ved å registrere deg som selger godtar du våre standard salgsbetingelser og personvernerklæring.