Gledesdråper

kr 150,00

Gledesdråper er en soppsoya som er laget av væsken i sopp, tilsatt rødvin, sirup og krydder. Den brukes som smaksforsterker til supper, sauser, gryteretter og wok-retter, og er god til sushi og ris. Prisen er pr. flaske.

Rapporter misbruk
Varenummer: MJ1 Kategori: Stikkord: , ,

Beskrivelse

Gledesdråper er en soppsoya som er laget av væsken i sopp, tilsatt rødvin, sirup og krydder. Den brukes som smaksforsterker til supper, sauser, gryteretter og wok-retter, og er god til sushi og ris. En liten klunk på stekt sopp i panna, eller tilsvarende på en biff, hever smaken. Flasken inneholder 200 ml.
Gledesdråpene er meget holdbare. I uåpnet tilstand holder dråpene seg i flere år, mens en åpnet flaske står på kjøkkenbenken i minst ett år.

Soppgleder

Soppgleder er et enkeltmannsforetak, drevet av Morten Jødal. I august og september holder jeg soppkurs, og plukker mye sopp. De benyttes til sopprodukter – se nettsidene. Soppkursene er populære, og blir nesten alltid fulltegnet.

Jeg har vært soppkontrollør siden 1980, og var leder av Soppgruppa i Asker og Bærum i mange år. Soppgleder startet jeg i 2003.

Vår, sommer og høst guider jeg langs Akerselva. For noen år siden reviderte jeg en bok om dette hovedstadsvassdraget, og siden den gang har jeg holdt mange foredrag, og gått mange turer langs elva. Jeg har egne nettsider: Akerselvavandring.no.

Ved bestillinger over kr. 1000,- fra meg tilbyr jeg gratis frakt.

Flere produkter fra Soppgleder

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Gledesdråper”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Spørsmål og svar

Du er ikke pålogget