Granskuddpesto

kr 120,00

Granskuddpesto lages av granskuddene som plukkes i slutten av mai, når de er lysegrønne og myke. Pestoen inneholder olivenolje, hasselnøtter, mandler, litt hvitløk, parmesan, sitron, salt, pepper og litt sukker. Kaliumsorbat er konserveringsmiddel.

Rapporter misbruk
Kategori: Stikkord:

Beskrivelse

Granskuddpesto lages av granskuddene som plukkes i slutten av mai, når de er lysegrønne og myke. Pestoen inneholder olivenolje, hasselnøtter, mandler, litt hvitløk, parmesan, sitron, salt, pepper og litt sukker. Kaliumsorbat er konserveringsmiddel.
Denne pestoen kan brukes til pasta og pizza. Smør et lag på pizza-bunnen, eller ta en spiseskje og blant inn i den nykokte pastaen. Smør også gjerne et lag på en stor filet med laks eller steinbit, ha på salt og pepper, og stek i 20 minutter i ovnen på 200 grader. Eller tilsvarende med kylling. Granskuddpesto på smørbrød hever smaken. Legg et lag oppå smøret, og bruk ost eller kjøttpålegg. En god kjeks med litt ost og denne pestoen er nydelig som en liten velkomstrett, før man går til bords.
Granskuddpesto er ikke varmebehandlet, og behandles som kjølevare. Den holder et halvt år i kjøleskapet.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.150 kg

Soppgleder

Soppgleder er et enkeltmannsforetak, drevet av Morten Jødal. I august og september holder jeg soppkurs, og plukker mye sopp. De benyttes til sopprodukter – se nettsidene. Soppkursene er populære, og blir nesten alltid fulltegnet.

Jeg har vært soppkontrollør siden 1980, og var leder av Soppgruppa i Asker og Bærum i mange år. Soppgleder startet jeg i 2003.

Vår, sommer og høst guider jeg langs Akerselva. For noen år siden reviderte jeg en bok om dette hovedstadsvassdraget, og siden den gang har jeg holdt mange foredrag, og gått mange turer langs elva. Jeg har egne nettsider: Akerselvavandring.no.

Ved bestillinger over kr. 1000,- fra meg tilbyr jeg gratis frakt.

Flere produkter fra Soppgleder

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Granskuddpesto”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Spørsmål og svar

Du er ikke pålogget