Steinsoppsalt

kr 120,00

Et fint flaksalt med 25 prosent steinsoppmel. Oppmalt steinsopp er et utmerket krydder, med sterk aroma og lukt. Blandet med salt gjør det seg spesielt godt i varme retter, slik som supper og sauser.

Rapporter misbruk
Kategori: Stikkord: , ,

Beskrivelse

Et fint flaksalt med 25 prosent steinsoppmel. Oppmalt steinsopp er et utmerket krydder, med sterk aroma og lukt. Blandet med salt gjør det seg spesielt godt i varme retter, slik som supper og sauser. Vedlagte sausoppskrift er aldeles nydelig, til blant annet kylling, viltkjøtt og biff. Steinsoppsaltet kan også brukes som et bordkrydder. Prøv det på bakte poteter. 

Glasset inneholder 120 ml steinsoppsalt. Holdbarhet er nærmest uendelig.

Soppgleder

Soppgleder er et enkeltmannsforetak, drevet av Morten Jødal. I august og september holder jeg soppkurs, og plukker mye sopp. De benyttes til sopprodukter – se nettsidene. Soppkursene er populære, og blir nesten alltid fulltegnet.

Jeg har vært soppkontrollør siden 1980, og var leder av Soppgruppa i Asker og Bærum i mange år. Soppgleder startet jeg i 2003.

Vår, sommer og høst guider jeg langs Akerselva. For noen år siden reviderte jeg en bok om dette hovedstadsvassdraget, og siden den gang har jeg holdt mange foredrag, og gått mange turer langs elva. Jeg har egne nettsider: Akerselvavandring.no.

Ved bestillinger over kr. 1000,- fra meg tilbyr jeg gratis frakt.

Flere produkter fra Soppgleder

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Steinsoppsalt”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Spørsmål og svar

Du er ikke pålogget